دستور الهی برای اداره مالی خانواده
? آیه روز :
لِیُنْفِقْ ذُو سَعَة مِنْ سَعَتِهِ وَ مَنْ قُدِرَ عَلَیْهِ رِزْقُهُ فَلْیُنْفِقْ مِمّا آتاهُ اللّهُ لایُکَلِّفُ اللّهُ نَفْساً إِلاّ ما آتاها سَیَجْعَلُ اللّهُ بَعْدَ عُسْر یُسْراً ( طلاق / آیه 7)
? ترجمه :
آنان که امکانات وسیعى دارند، باید از امکانات وسیع خود انفاق کنند و آنها که تنگدست اند، از آنچه که خدا به آنها داده انفاق نمایند; خداوند هیچ کس را جز به مقدار توانائى که به او داده تکلیف نمى کند; خداوند به زودى بعد از سختى ها آسانى قرار مى دهد.
دستور الهی برای اداره مالی خانواده؛ خداوند در این آیه تأکید می کند که هر کسی موظف است به اندازه توانایی مالی اش برای خانواده اش هزینه کند و البته بیش از توانایی مالی اش تکلیفی ندارد. بر این اساس بخل ورزیدن در رابطه با هزینه کردن برای خانواده مردود است. در عین حال از خانواده هم پذیرفتنی نیست که بیش از توان مالی سرپرست، از او چیزی بخواهند، چون آیه تأکید می کند که خداوند تکلیفی بیشتر از دارایی اش بر عهده اش نگذاشته است. در انتها هم خداوند براى اينكه تنگى معيشت ، سبب خارج شدن از جاده حق و عدالت نگردد، و هـيـچ يـك زبـان بـه شـكـايـت نـگـشايند، مى فرماید خداوند به زودى بعد از سختيها، آسانى و راحتى قرار مى دهد. یعنی دنیا به یک حال نمی ماند و نباید مشکلات مقطعی رشته صبر و شکیبایی شما را بگسلد.