توصیههای تغذیهای طب سنتی برای داشتن "شب یلدایی" به یادماندنی
توصیههای تغذیهای طب سنتی برای داشتن “شب یلدایی” به یادماندنی
روازاده؛ یکی از اساتید طب ایرانی ـ اسلامی در گفتگو با تسنیم:
?شام سبک برای ابتدای شب میل شود؛ اصولا شام باید در ساعت 5 بعد از ظهر خورده شود که متاسفانه اکثر مردم آن را به ساعات پایانی شب و زمان استراحت موکول می کنند
?اهمیت مصرف انار در شب یلد غافل نباشید؛ این میوه با خاصیت جادویی خود، به شدت و باقوت فراوان، جیوه را که سمی مهلک است، از بدن خارج میکند؛ مصرف پرتقال، انجیر، خرمالو، شلغمهای طبیعی و قهوهای رنگ ( شلغمهای سفید و صورتی ماهیت متفاوتی دارند)، تخمه کدو و خربزه نیز در افزایش سلامت بدنتان و ایمنسازی آن موثر است
?مصرف سایر خوراکیها همچون تخم آفتابگردان و تخم ژاپنی و … توصیه ندارم
?به جای کدو، از هندوانه در شب یلدا استفاده میشود که نباید این کار صورت گیرد.
?مزاج و طبع خوراک فصل زمستان که خودش سرد و تر است، خوردن خوراک سرد نیست، آنهم در فصل سرما و بدتر در چله زمستان مابین دو تفاوت دما و تغییر انرژیهای فصل! و جالبتر آنکه در شب هم مصرف میشود، اشتباه محض است.
?یادتان نرود که ماهی برای شام یلدا فاجعه و سردی است؛ برای شبهای سرد ماهی مصرف نکنید و به جای آن از خورشهایی مانند قورمهسبزی در کنار آش میل کنید